Per buscar FEINA, dóna la teva millor IMATGE!

Estàs segur que la fotografia que incorpores al currículumportals de feina o a les xarxes socials professionals projecta la teva millor imatge? Et fa justícia i et mostra tal com ets? És adient al teu perfil professional? Saps detectar els aspectes a millorar? La veus apagada, de baixa qualitat, poc nítida, amb un fons poc adequat o que ressalta les imperfeccions?

Per tal de donar resposta a aquestes preguntes, et proposem un NOU TALLER: l’objecte donar a conèixer les eines i estratègies per triar i millorar les fotografies que emprem en l’àmbit professional, ja que a vegades generen un primer impacte negatiu: ja sigui perquè han estat capturades amb mitjans precaris, no s’ajusten al que es demanda o tenen una qualitat molt pobra… Aquestes mancances donen com a resultat la projecció d’una mala imatge, efecte que pot corregir-se i obtenir un resultat més atractiu i adaptat als requeriments de mercat i dels mitjans, per així augmentar les possibilitats d’èxit.

Barcelona Activa ofereix un complet programa d’activitats gratuïtes per aprendre a buscar feina; aquesta s’emmarca dins el programa Barcelona Treball Joves, i s’adreça a joves d’entre 16 i 25 anys.

Et sona allò de “una imatge val més que mil paraules”? Aplica-ho a la recerca de feina! Apunta’t:
JP25 – TALLER PRÀCTIC: PER BUSCAR FEINA, DÓNA LA TEVA MILLOR IMATGE!

M'HI VULL APUNTAR!

– Durada: 3 hores

– Objectiu general: triar una fotografia adient al procés de recerca de feina i identitat professional, millorar-ne la qualitat i característiques tècniques, i preparar-la pels mitjans finals de sortida.

– Objectius específics:

  • Triar d’entre diverses propostes una fotografia adient al perfil professional.
  • Definir els conceptes i elements involucrats en el tractament visual.
  • Detectar els aspectes a millorar en la fotografia.
  • Aplicar les eines de correcció tècnica i tonal fotogràfica.
  • Aplicar les metodologies d’eliminació/minimització de defectes.
  • Aplicar les estratègies de substitució de fons, si s’escau.
  • Contemplar alguns dels mètodes d’embelliment i maquillatge digital.
  • Determinar les necessitats per a la web/impressió i preparar les imatges segons el mitjà de sortida (qualitat, mida, resolució i format d’arxiu).
  • Incorporar la fotografia al currículum, portals de feina i xarxes socials professionals.