Els primers PROJECTES dels emprenedors assistents al curs de WORDPRESS i WOOCOMMERCE comencen a veure la llum!

Durant els mesos de març i abril hem estat aportant el nostre granet de sorra als PROJECTES d’un grup d’EMPRENEDORS amb DISCAPACITAT capacitant-los per crear i gestionar els seus llocs corporatius i/o botigues on-line. Els resultats comencen a publicar-se: VOLS VEURE’LS?

Aquests mesos hem estat impartint un curs de PUBLICACIÓ DE PÀGINES WEB amb WORDPRESS i WOOCORMMERCE per un grup d’emprenedors que reben el suport incondicional de FSC Inserta.

FSC Inserta és l’entitat de la Fundación ONCE per la formació i ocupació de persones amb discapacitat. En el marc del Programa Operatiu Plurirregional 2007-2013, “Lucha Contra la Discriminación” cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE) i per la Fundación ONCE, aquesta entitat desenvolupa accions per la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat.

Aquest grup d’emprenedors van començar la seva aventura a FSC Inserta passant per 3 tallers (Creativitat, Màrqueting i Planificació econòmic-financera), una fase de consultoria, i una formació específica en PUBLICACIÓ DE PÀGINES WEB per crear el seu website amb WordPress i/o botiga on-line amb WooCommerce.

Després de 90 hores de formació, aquests són els primers webs publicats: mira i si t’interessa, compra!

FELICITATS! Heu fet una MOLT BON FEINA!

ArtideskBlanca VidalFleca Cal fornerMalakyanNeteges GavanovaVida Macro